Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IGAZ BARÁTSÁG.

2011.12.31

baratokk_copy.jpg

Túl szép hogy igaz legyen? Szerinted létezik igaz barátság? Lehet hogy ismerőseid között vannak vagy lehetnek olyanok,akik igaz barátaiddá válhatnak.Sokan vesznek körül,mégis úgy érzed,hogy nincsenek barátaid?
Ez a cikk segíteni fog abban,hogy megtaláld őket.Az az érzés,hogy valaki sok mindenkivel kapcsolatban van,de senkihez sem érzi magát igazán közel,főleg azokban alakulhat ki,akik fenn vannak valamelyik közösségi oldalon.Lehet,hogy egy közösségi portálon egy csomó mindenkit bejelöltél,és roppant népszerűnek tűnsz,de a valóságban ezek csupán felszínes kapcsolatok.Az igazi komoly barátság ugyanis személyes,és őszinte,a kettőtök közötti kölcsönös bizalmon alapszik.Szerinted melyik a jobb? az,ha több száz ismerősöd van,vagy ha néhány igaz barátod,akikre mindig mindenkor számíthatsz?Bár mindkettőnek megvannak a maga előnyei,de egy igaz barát át tud segíteni a nehéz időszakaidon és mindig melleted áll,és arra ösztönöz hogy jobb emberré válj.Egy igaz barát megbízható,és a bajban is ott van mindig melletted.A minőség számítson,ne a mennyiség.Jó dolog sok mindenkit megismerni,de az ember egy nagyobb társaságban is csak azzal a néhány emberrel van együtt szívesen,akivel jobban megtalálja a hangot.Legyél te magad is jó barát.Fejezd ki irányukba az értékelésed.Egy igaz barát önfeláldozó.Minden barátságban vannak olyan időszakok,amikor az egyik fél gyengébb mint a másik.Egy igaz barát azonnal észreveszi,amikor te gyengébb vagy és azonnal a segítségedre siet,bízva abban,hogy fordított esetben te is a segítségére sietnél,vagy is megtennéd érte ugyanezt.A barátaid közül kik azok,akik készek áldozatot hozni érted?Egy igaz barát sosem a maga érdekeit tartja szem előtt,hanem a másikét.Sajnálatos módon vannak akik elvárják,hogy kiálj mellettük,vagy egyetérts az elveikkel még akkor is,ha ez bántja a lelkiismeretedet.Az ilyen emberek nem igaz barátok!  A legjobbat hozzák ki belőled a barátaid? Vagy inkább meg kell alkudnod az elveidben hogy elfogadjanak?Az igaz barátság fő alapja az közös értékeken alapul,vagyis a barátoddal ugyanazokat a vallási és erkölcsi értékeket tartod fontosnak.Kell hogy legyenek hasonló tulajdonságok is,de nem ezek a legfontosabbak.A tapasztalatok alapján a közös érdeklődési kör számít legkevésbé.Ha jó belegondolsz,olyan valakivel is lehettek jó barátok,akinek más a hobbija vagy az érdeklődési köre,vagy valami másban tehetséges.Nem árt az óvatosság,ha valakinek csak azért vagy a barátja,mert ugyanazok a dolgok érdekelnek titeket.Ha az értékrendetek eltérő,előbb utóbb aligha nem megszakad a barátságotok,vagy ami még rosszabb,talán még bajba is kerülsz.Az igaz barát mindig őszinte és figyelmes hozzád,támogatja céljaid.  

                                         

                                               A SZERKESZTŐ:BALÁZS ZOLTÁN.

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook

Elérhetőség

Balázs Zoltán

Salgótarján

SZAVAZZ!
Milyen legyen az oldal?

Szerkesztőség :

06 30/559-7055

parduc1@windowslive.com

INFORMÁCIÓ


PONTOS IDŐ


SZÁMLÁLÓ

Üdvözöllek látogató! Te már jártál itt alkalommal.

ÜZENŐFAL

Ne add fel az álmaidat és az ábrándjaidat! Ne engedd, hogy az élet elvágja a zsineged, mielőtt fölorsóznád azokat az álmokat... tartsd feszesen... és orsózz... ne add fel... kapaszkodj bele a hálóba... s ha a már benne lévő álmok kiszökkennének, ugorj a vízbe és ússzál utánuk az életed kockáztatásával is... de ne engedd őket elszökni!


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 2
Összes: 84604
Hónap: 1610
Nap: 56